11 godzin(y) temu
Tam usunął to wkleje tu
|
11 godzin(y) temu
Co to ma być? xDDD
11 godzin(y) temu
Cwelu bity tylko krzakować umiesz i mw rzucać za plecy
9 godzin(y) temu
Na tym ta gra polega. Nie podoba się to wypierdalaj.
9 godzin(y) temu
Wypiedolic to Cie starzy mogą z domu nieudaczniku zyciowy tylko krzakować i mw umiesz rzucac
9 godzin(y) temu
Tobie to akurat powinni zrobić w realu klitkę 1x1 żebyś kontaktu z innymi ludźmi nie miał.
8 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 8 godzin(y) temu przez GM Qunstill.
Powód edycji: Rules
)
Nie ma sensu dyskutować na ten temat, ponieważ jedyne, co ten gracz robi na OTS, to krzakowanie i utrudnianie rozgrywki innym.
Poniżej jeden z punktów regulaminu serwera. 10) Blokowanie wejść do miast,statków,expowisk itp... Blokowanie zakończy się natychmiastowym banem.
7 godzin(y) temu
@up
Nie, no jasne. MW i krzaki są normalnie dostępne oraz używane do pvp, a ty Mi tu z banem wyjeżdżasz? Wyciągnijcie ten kij z dupy i zacznijcie graczom dać grać, a nie cały czas ingerujecie w rozrywkę... Co te łebki się spłaczą z secret service to od razu im pomagacie, bo co? Bo hajs dają do edycję?
7 godzin(y) temu
( 7 godzin(y) temu)CoJestXD napisał(a): @up Gostek, Ty to naprawde musisz miec nie równo pod sufitem, cały serwer na Ciebie narzeka bo jedyne co robisz to napierdalanie krzakow/mw 24/7 na dobe.
7 godzin(y) temu
Ale jaja , to jak gość bedzie siedzial i zabijał ludzi na expach całymi dniami to tez dostanie bana bo ludzie nie beda mogli odrobic lvla xdd bo utrudnia gre innym ? serio przesadzacie z tymi banami i sami sobie szkodzicie , to jest gra , jeden ma prawo expic i sie nie bic cala edycje a drugi moze rzucac mwalle gdzie mu sie tylko podoba i krzakowac cala mape skoro ma takie hobby , nie znam chlopa , ale smiesza mnie wasze tłumaczenia. Mi przeszkadzaja knighty bo jest ich najebane na kazdym expie po 20 , i ja mojego ed nie moge odrobic ,prosze o bany dla nich XDD
SMIECH |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości