Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DANY/GOSHU/SRAKKA FALCONY
Wink 
Bajki to Ci stara opowiadała dzieciaczku.
Idź się pierdolnij w łep bo życia nie masz bez tej tibii.
Trzeba było sobie założyć kurwa w chuj Eków a nie płakać jak taka życiowa pizda którą jesteś...
Po drugie nie moja wina że jesteś jebanym biedakiem i nie stać Ciebie nawet żeby sobie seta kupić...
Wyjdź z domu i trawy dotknij xD

https://prnt.sc/cyIaHbca1G-0

(12-06-2024, 03:00)AntekWarszawa napisał(a): takie bajki opowiadajcie sobie nawzajem ,  albo pochwalcie się jakie macie nicki tych waszych lotterów/knightow haha to mnie ciekawi Wink
wyjebane mamy w to kto lepiej sie bije , to jest gra , dzieki której my grając dajemy wam możliwosc bitki bo inaczej ta tibia 7.92 dawno by upadła , to nie sa mistrzostwa o zloty puchar tylko zwykla rozrywka , której wy nie potraficie rozróżnić , mi tylko chodzi o to aby gm wkoncu przestał was faworyzować i tyle ;> bo takie bajki ze w double lot event można uzbierać falcona to chyba was poniosło ale szkoda się tu produkować skoro i tak kazdy z was twierdzi że sam sobie uzbierał XD , gdybyście mieli tyle knightow + inne randomowe grajki to by tu było po 300 online + a jesli juz jestesmy przy tych knightach to dajcie znac jakie tam nicki mieliscie XD albo pokażcie ile przelał kasy bądz sms  na eq  np Dany i reszta XD
Kółko wzajemnej adoracji zaraz powie że nic za darmo nie dostaliśmy XDD
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
DANY/GOSHU/SRAKKA FALCONY - przez AntekWarszawa - 12-05-2024, 08:31
RE: DANY/GOSHU/SRAKKA FALCONY - przez Psycha Siada - 12-06-2024, 01:08
RE: DANY/GOSHU/SRAKKA FALCONY - przez Kaabom - 12-06-2024, 02:49
RE: DANY/GOSHU/SRAKKA FALCONY - przez Psycha Siada - 12-06-2024, 12:33
RE: DANY/GOSHU/SRAKKA FALCONY - przez AntekWarszawa - 12-06-2024, 03:00
RE: DANY/GOSHU/SRAKKA FALCONY - przez Kaabom - 12-06-2024, 04:52
RE: DANY/GOSHU/SRAKKA FALCONY - przez Dany - 12-06-2024, 04:40

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości