Dzieciaczku zrób sobie jak ja 15 charów do mansowania i 7 eków to pogadamy xDDD
Tobie to GM powinien dać większy iloraz inteligencji xDDD
Nieźle wam dupy pękły hahaha
Taki mały edit. Gdybyś wiedział to jebanego falciona można było zrobić w jeden double event pacanie...
Myśl mistrzu klawiatury xDDD
Tobie to GM powinien dać większy iloraz inteligencji xDDD
Nieźle wam dupy pękły hahaha
Taki mały edit. Gdybyś wiedział to jebanego falciona można było zrobić w jeden double event pacanie...
Myśl mistrzu klawiatury xDDD
(12-05-2024, 08:31)AntekWarszawa napisał(a): Witam , czy szanowny GM powie mi skad te postacie maja falcony xDD ? każdy dobrze wie ze dałeś im te itemy , według ciebie reputacja serwera jest tak niska że warto dawać kolegom falcony za friko ?
Zaraz pewnie napiszesz że nic nie dawałeś że chłopaki sobie sami uzbierali, albo że im z rs'a spadło XDDDDDD
Zacznijcie nie ingerować w grę a najlepiej wam to wyjdzie POZDRAWIAM
Ta edycja to i tak padlina , proponuje na kolejnej dodać chłopakom SPECIAL SETA aby wyglądał jak plate set ale żeby miał +5000 speeda , + 150 magic damage i może mana restore 6000/sek, śmiałem się kiedyś że globera jest pay to win , ale permenia jest zdecydowanie no pay to win , wystarczy znać GMA, bądz być w teamie z Danym i spółką ;> zaraz mi powiecie że "DAM CI SCREENA że sami zbierali na falcona blablabla" takie bajki to ja łykałem 20 lat temu , każdy dobrze wie jak było